HomeTrainenSimpele oefeningen om thuis calorieën te verbranden

Simpele oefeningen om thuis calorieën te verbranden

Wil je minder lichaamsvet of wat meer lichaamsbeweging zonder het huis te verlaten, er zijn simpele oefeningen om thuis calorieën te verbranden. Oefeningen zijn belangrijk voor de gezondheid. Er zijn simpele oefeningen die je thuis kunt doen zoals

Yoga

Yoga heeft meer dan 250 houdingen waaruit je kunt kiezen. Het bevordert gewichtsverlies en help bij het genezen van je interne organen. Yoga kun je het beste doen op het moment van de zonsopgang of daarvoor.

Zumba

Hou je van dansen, dans dan op Latijns Amerikaans muziek naar een fit en strak lichaam.

Touwspringen

Touwspringen stimuleert het verstevigen van de spieren. Hiermee beweeg je het hele lichaam. Het is 1 van de makkelijke trainingen die je thuis kunt doen. Je kunt de duur van het touwspringen zelf bepalen.

Cardio

Soorten cardio je thuis kunt doen zijn stilstaand joggen en star sprongen. Cardio helpt bij het versterken van de hartspier, verhoogt de bloedsomloop en helpt bij het verminderen van stress. Het bevat ook aerobe oefeningen met lage en hoge intensiteit die helpen om gewicht te verliezen.

Lunges

Lunges is 1 van de eenvoudige oefeningen om thuis af te vallen. Je kunt deze oefeningen op elk moment van de dag doen. De oefeningen werken effectief op de spieren. Voorwaartse lunges is een rompoefening geschikt voor de dijen, benen, bilspieren en de rompspieren.

Crunches

Crunches is 1 van de meest populaire buikspieroefeningen. Het is workout gericht op het verminderen van buik vet.

De wiebelkussen

Een wiebelkussen kun je gebruiken om je doorbloeding te verbeteren, je concentratie verbeteren en tijdens het zitten je core spieren te trainen. Het helpt niet alleen om calorieën te verbranden maar het helpt ook je motoriek, balans en stabiliteit te verbeteren. De wiebelkussen is niet saai en vervelend en een leuke manier om thuis calorieën te verbranden.

Simply Fit Board

Met dit fitnessapparaat kun je verschillende oefeningen doen en een hoop extra calorieën verbranden. Je doet een intensieve training voor je hele lichaam. Je kunt deze accessoire makkelijk opbergen en overal naartoe meenemen.

De mini trampoline

De mini trampoline neemt weinig ruimte in. Je kunt heel veel calorieën verbranden doordat je heel leuke oefeningen op kunt doen. Dit kan gebruikt worden door jong en oud. Dit omdat de zachte ondergrond de kans op blessures in je gewrichten vermindert.

PiYo Flip

Met de PiYo Flip train je je benen, armen, billen, borstkas, schouders en buikspieren. Het is een makkelijke beweging met weinig inspanning. Het helpt om het lichaam lichter en slanker te maken.

Ontspannen

Na het intensief sporten is het tijd voor een goede coolingdown en ontspanning. Om je spieren sneller en beter te laten herstellen kun je gebruikmaken van een massagepistool, zoals de Theragun bijvoorbeeld.

Ads
spot_img
Meer
Nieuw

Meer