HomeGastblogThuis of buiten sporten met een personal trainer ontzetten populair sinds de...

Thuis of buiten sporten met een personal trainer ontzetten populair sinds de Corona crisis

Gezond leven is voor iedereen van alle leeftijden belangrijk. Om dit te bewerkstelligen kiezen veel mensen dan ook voor het uitoefenen van een sport, individueel of in teamverband. Voor het beoefenen van veel sporten kan het soms moeilijk om dit te combineren in het dagelijks leven met andere verplichtingen. Er zijn dan ook steeds meer mensen die kiezen voor het trainen met een personal trainer, omdat dit meer flexibiliteit geeft en makkelijker in te passen is. 

Je kan ervoor kiezen om samen met een personal trainer in een sportschool aan de slag te gaan of om zelf een trainer uit te zoeken en te benaderen en buiten een sportschool om thuis met een trainer aan de slag te gaan. Vooral deze laatste variant is sinds de corona crisis enorm populair geworden, omdat dit voor veel mensen de enige manier was om te blijven sporten.

Trainen met een personal trainer is erg aantrekkelijk

Het trainen met een personal trainer aan huis biedt zeer veel voordelen. Het belangrijkste, is dat het trainen met een personal trainer erg efficiënt is en bovenal ontzettend leuk. Je krijgt professionele aandacht en je kan er dan ook vanuit gaan dat blessures worden voorkomen en je gecoacht wordt op het correct uitvoeren van alle oefeningen.

Tip: Personal trainer in Amsterdam Zuid | Personal trainer AAN HUIS | Sinds 2007 (Tip!)

Een personal trainer kan bovendien het programma aanpassen op dingen die jij graag wil doen en daarmee diverse disciplines uit verschillende sporten integreren in het gepersonaliseerde programma. Zo worden er naast cross-fit oefeningen ook veel yoga elementen verwerkt in personal trainingen of worden er zelfs boks oefeningen toegevoegd aan het programma. 

Betere resultaten met een personal trainer

Het is een welbekend probleem voor velen dat mensen de motivatie niet altijd kunnen vinden om aan het trainen te gaan. Vooral tussen het gezinsleven en het werk door, is het soms moeilijk om de zin te vinden om aan het sporten te gaan, omdat je graag ook je rust wil pakken. Met een personal trainen wordt het trainen vaak een stuk leuker omdat je met zijn tweeën bent en is ook de motivatie een stuk makkelijker om te vinden.

Uitgelicht: https://www.yourhealthpt.nl/personal-trainer-nederland/ 

Natuurlijk betaal je voor de sessies met een personal trainer en rekent er iemand op je waardoor je sowieso geen verstek laat gaan, maar ook tijdens het trainen zal een trainer jou helpen, coachen en motiveren om tijdens de oefeningen over het dode punt heen te raken. Dit in combinatie met de professionele begeleiding zorgt er dan ook voor dat je met een personal trainer vaak ook aanzienlijk sneller en beter resultaat boekt.

Ads
spot_img
Meer
Nieuw

Meer