Oxelo step

Oxelo step

Bij Oxelo vind je een uitgebreid assortiment stepjes die geschikt zijn voor jong en oud. De Oxelo step biedt comfort en gemak voor dagelijks gebruik, waardoor het een ideale keuze is voor iedereen die op zoek is naar een handige en plezierige manier van vervoer. Maar voordat je een nieuwe step aanschaft, zijn er een aantal belangrijke punten om in gedachten te houden.

Allereerst is het belangrijk om te letten op de hoogte en het gewicht van de step. Deze factoren bepalen niet alleen hoe comfortabel je kunt steppen, maar ook hoe gemakkelijk je de step kunt hanteren wanneer je hem mee moet dragen. Een step die te zwaar is, kan al snel onhandig worden, terwijl een step met de juiste hoogte zorgt voor een ergonomische en plezierige rit.

BESTE DEALS
Oxelo mid 9 step grijs
Oxelo stepjes Bekijk de nieuwste modellen Oxelo step en vergelijk welk model het beste bij jou past.

Daarnaast is het draaggemak een cruciaal aspect om te overwegen. Er zullen momenten zijn dat je de step moet oppakken en meenemen, bijvoorbeeld als je een trap op moet of als je hem in de auto wilt leggen. Het is dus handig om een model te kiezen die licht genoeg is om zonder al te veel moeite mee te nemen. Gelukkig kun je online alle stepjes eenvoudig vergelijken, zodat je de beste Oxelo step voor jouw behoeften kunt vinden. Zo wordt het vinden van de perfecte step een stuk eenvoudiger en leuker.

Oxelo step kopen

Op de website van Decathlon vind je verschillende modellen van de Oxelo step en kun je eenvoudig je favoriete model bestellen. Zowel voor kinderen als volwassenen zijn er meerdere stepjes verkrijgbaar. Bij Decathlon kun je exclusief een stepje kopen van dit merk. Dit betekent dat er geen andere webwinkels zijn waar je producten van Oxelo kunt bestellen. Naast stepjes vind je ook onderdelen in de webshop. Met deze producten kun je bepaalde onderdelen van de step aanpassen, vervangen en toevoegen. Een compleet merk waar je jaren plezier aan zult beleven.

Oxelo step mid 7

De Decathlon step is geliefd bij veel mensen, zeker de Oxelo step mid 7. Dit favoriete model is geschikt voor veel mensen. De step is namelijk in hoogte verstelbaar. Kinderen en volwassen tussen de 125 en 175 cm kunnen prima gebruikmaken van dit model. Het maximale draadgewicht is 100 kilo. De mid 7 kun je opvouwen en eenvoudig meenemen. Met de draagband vervoer je deze step makkelijker van A naar B. De Oxelo mid 7 step is ontwikkeld voor afstanden tot 2 kilometer. Wanneer je verder wilt steppen kun je beter een ander model kiezen met grotere wielen en vering.

Oxelo T7 XL

De Oxelo T7 XL is een serieuze step voor volwassenen. Wanneer je regelmatig erop uit wilt steppen zonder veel moeite is de T7 XL ideaal voor jou. De extra grote gelagerde wielen zorgen voor veel rijcomfort. De combinatie van de verschillende componenten maakt de Oxelo T7 XL een uitmuntende step. DE T7 XL is voorzien van een rem aan het stuur en een achterrem. Dit zorgt ervoor dat je ook door de stad veilig kunt steppen en snel tot stilstand komt wanneer nodig. Het stuur is in hoogte verstelbaar voor personen met een lengte van 145 t/m 195 cm.

Oxelo kinderstep B1

Wanneer je zoekt naar een leuke kinderstep dan is de Oxelo kinderstep B1 een mooi model. De B1 kinderstep heeft een gepatenteerd stuursysteem waarmee je kind eenvoudig kan sturen en optimaal kan leren steppen. Voor extra fun heeft Decathlon LED wieltjes toegevoegd. De Oxeolo kinderstep B1 is verkrijgbaar in drie kleuruitvoeringen en alle uitvoeringen zijn voor de rest helemaal gelijk. Je kunt de B1 kinderstep hier bekijken en bestellen.

BESTE DEALS
Oxelo mid 9 step grijs
Oxelo stepjes Bekijk de nieuwste modellen Oxelo step en vergelijk welk model het beste bij jou past.

Decathlon step oxelo

decathlon step b1 500De Decathlon step Oxelo is verkrijgbaar voor kinderen en volwassenen. Dit maakt de Decathlon step Oxelo geschikt voor het hele gezin. Kinderen kunnen vanaf jonge leeftijd al steppen op een van de Decathlon stepjes. Alle Oxelo steppen zijn voorzien van extra maatregelen voor de veiligheid en hebben een hoog rijcomfort. Voor peuters zijn er speciale stepjes met driewielen. Een stabiele step waar je als peuter vol zelfvertrouwen op kunt steppen.

 

Hoogte en rijcomfort

Bij het kopen van een step is het belangrijk dat je het juiste model kiest. Je wilt namelijk veel plezier hebben aan je stepje, zonder dat je vermoeid raakt omdat je de verkeerde houding aanneemt. De hoogte van het stuur is daarom erg belangrijk. Een step met een verstelbare stuurstand zorgt ervoor dat je op de juiste houding kunt steppen. Je wilt namelijk niet voorover gebogen steppen. Dit zorgt voor verzuring in je armen en pijn in de rug. Een rechte rug is aan te raden tijdens het steppen en is het meest comfortabel.

BESTE DEALS
Oxelo mid 9 step grijs
Oxelo stepjes Bekijk de nieuwste modellen Oxelo step en vergelijk welk model het beste bij jou past.

Beste step kiezen

Niet alleen kindersteppen, maar ook steppen voor volwassenen wordt steeds populairder. Het aanbod wordt daardoor ook steeds groter en de keuze dus ook steeds moeilijker. Volwassenen maken ook steeds vaker gebruik van een step voor woon- werkverkeer. Voor wie je ook een step zoekt, eigenlijk kun je altijd rekening houden met dezelfde eigenschappen. Je wilt namelijk een step met de goede step hoogte. De hoogte van het stuur bepaalt namelijk hoe eenvoudig je de step kunt gebruiken. Een andere eigenschap is het gewicht en draagcomfort. Je komt namelijk vaak in een situatie dat je de step in de hand moet meenemen. Ook is het belangrijk om te kijken naar de breedte van de step plank en de materialen waar de step van gemaakt. is. De Oxelo step is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, voor verschillende type mens.

Peuter step 3 wielen

Wanneer je een step zoekt voor een peuter kun je het beste kiezen voor een step met 3 wielen. Een driewieler step is ideaal voor een peuter en heeft veel balans. Een peuter step met 3 wielen is leert een peuter ook om balans te houden en traint het evenwicht en zelfvertrouwen. Zoek je een Oxelo step voor een peuter? Dan heb je een aantal opties. Op deze pagina vind je een overzicht met beschikbare Oxelo stepjes. De Oxelo kinderstep B1 is een populair model.

Prijzen Oxelo step

Net als bij elk ander step merk variëren de prijzen ook bij Oxelo. Dit komt natuurlijk door de materialen waar de step van gemaakt is en welke opties de step allemaal heeft. De gemiddelde prijs ligt op zo’n € 70,-. De kindersteppen zijn goedkoper dan een step voor volwassenen. Boven de honderd euro vind je de professionele steppen en de stuntsteppen. Bij Oxelo is er voor elke portemonnee een step te vinden.

BESTE DEALS
Oxelo mid 9 step grijs
Oxelo stepjes Bekijk de nieuwste modellen Oxelo step en vergelijk welk model het beste bij jou past.