Olaian surfboard

olaian surfboard decathlonSurfen wordt ook in Nederland steeds populairder. Steeds meer mensen nemen een surfklas en proberen de golven van diverse wateren te berijden. Zeker wanneer het hartje zomer is is het leuk om eens te gaan surfen. Op de meeste bestemmingen kun je wel een surfboard huren, maar wanneer je eenmaal het virus te pakken hebt wil je natuurlijk je eigen surfboard. Decathlon heeft een aantal surfboards in haar assortiment. Een olaian surfboard koop je online bij Decathlon of in een van de winkels.

Olaian surfboard

Een olaian surfboard is exclusief verkrijgbaar bij decathlon. Niet alleen in de winkels, maar ook online kun je een olaian surfboard bestellen. De surfboards zijn verkrijgbaar voor kinderen en volwassenen. Voor beginners en gevorderden. Alle olaian surfboards zien er stijlvol uit en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Kies je voor een olaian foam surfboard of hardboard van epoxy? Bekijk het volledige assortiment en kies het olaian surfboard die het beste bij jou past.

Het juiste surfboard kiezen

Wanneer je een surfboard wilt aanschaffen is het goed om rekening te houden met een aantal dingen. Dit is namelijk belangrijk om goed te kunnen genieten van de sport. De juiste surfplank kiezen is niet alleen belangrijk voor beginners, maar ook voor gevorderden. Aan de hand van je niveau, gewicht en budget kun je het juiste surfboard vinden. Ook is het belangrijk om een inschatting te maken hoevaak per jaar je de surfplank wilt gaan gebruiken. Als je niet zeker weet welke surfboard het beste bij je past kun je bij een decathlon winkel een aantal olaian surfboards testen en laten adviseren door een deskundige.

Is een foam surfboard goed voor beginners? 

Een foam surfboard is gemaakt van schuim met een hoge dichtheid. De buitenkant is afgewerkt met een dun laagje plastic. Foam surfboards zijn mede daardoor vergevingsgezind en ideaal voor beginners. Dit type surfplank is ook ontwikkeld voor de beginnende surfer, maar wordt ook steeds populairder onder de surfers die al ervaring hebben. De stabiliteit en prijs van de foam surfboard zorgt voor het ideale surfboard voor beginners.