Rockrider

Rockrider Mountainbikes

Met een Rockrider mountainbike wordt je volgende tocht een waar succes. De stevig gebouwde fietsen zijn geschikt voor elk type terrein. Er zijn ook verschillende soorten mtb’s beschikbaar. Van kinderfietsen tot aan elektrische varianten, voor elk type fietser een geschikte mtb. Kies de fiets die bij jou past in de gewenste framemaat en bestel online voor een snelle levering.

MODELLEN BEKIJKEN

Populaire rockrider mountainbikes

rockrider mountainbikeDe verschillende modellen mtb’s zijn erg populair. Dit geldt zowel voor recreanten als voor fanatieke sporters. Sommige modellen zijn zelfs zo populair dat ze regelmatig zijn uitverkocht. Neem bijvoorbeeld de Rockrider 520. Een fantastische mtb die veel verkocht wordt en echt geschikt is van beginners tot ervaren mountainbikers. Een ander populair model is de Rockrider st100. Beide fietsen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en framematen.

Elektrische rockrider mountainbike

Een rockrider mountainbike kun je ook aanschaffen met elektrische trapondersteuning. Er zijn verschillende elektrische mountainbikes van dit merk verkrijgbaar. Via deze link kun je alle elektrische varianten vinden van dit type fiets. Een top model is de Rockrider E-ST 900 MTB.

Rockrider fietsen

Binnen het merk Rockrider vind je verschillende MTB’s en accessoires. Wanneer je een Rockrider fiets zoekt heb je dus alleen keuze in de categorie mountainbike. Er zijn geen heren of damesfietsen beschikbaar van dit merk. Wel zijn er kinderfietsen, maar ook dit zijn weer MTB’s.

Van beginner tot ervaren

Wanneer je het assortiment bekijkt van Rockrider heb je de keuze uit een 30-tal mooie fietsen. De MTB’s verschillen niet alleen prijs, maar ook in de opties. Zo kun je een elektrische mountainbike kopen of een instapmodel. Voor iedereen is er wel een geschikte mtb te vinden binnen het merk Rockrider.

MODELLEN BEKIJKEN

Is rockrider een goed merk?

De mountainbikes van rockrider hebben een prima kwaliteit. Alle fietsen zijn gemaakt en voorzien van kwalitatieve onderdelen. Dit maakt de rockrider mountainbikes populair bij veel mensen. Rockrider is ook het huismerk van Decathlon en dit maakt het nog interessanter om een rockrider mountainbike te kopen. Decathlon hanteert namelijk lage prijzen voor kwalitatieve producten.

Kan ik een rockrider mountainbike testen?

Doordat Decathlon door heel Nederland en België diverse vestigingen heeft kun je alle fietsen eenvoudig testen. In de winkels word je vriendelijk geholpen door een van de medewerkers. Samen wordt de fiets aangepast aan jouw lengte en voorkeuren en kun je rustig een rondje fietsen. Wanneer je vragen hebt of meerdere modellen wilt testen is dit ook zeker mogelijk.

Dames mountainbikes

Hoewel het merendeel van de mountainbikes unisex is heeft rockrider een aantal die speciaal ontworpen zijn voor de vrouw. Prachtige fietsen die net iets comfortabeler zijn voor dames. Niet alleen zijn er standaard mountainbikes voor dames, ook vind je verschillende elektrische modellen in het assortiment.

MODELLEN BEKIJKEN

MTB voor kinderen 

Wanneer je een mountainbike wilt kopen voor iemand vanaf 6 jaar kom je bij het merk B’Twin terecht. B’twin is het zustermerk van Rockrider en maakt dezelfde kwalitatieve fietsen, alleen dan voor kinderen. Het assortiment van B’twin is iets minder compleet, maar nog steeds voldoende. Een B’Twin mountainbike is beschikbaar in verschillende formaten. De formaten mountainbikes zijn verdeeld per leeftijdsgroep.

Prijzen en voorraden

De rockrider mountainbikes zijn exclusief verkrijgbaar bij Decathlon. Op onze website geven wij meerdere rockrider fietsen weer, maar deze worden niet door ons verkocht. Op deze website van Decathlon vind je de actuele voorraden en prijzen per fiets.

PRODUCTEN BEKIJKEN

Resultaat 1–16 van de 30 resultaten wordt getoond