Rockrider Mountainbikes

Met een Rockrider mountainbike wordt je volgende tocht een waar succes. De stevig gebouwde fietsen van Rockrider zijn geschikt voor elk type terrein. Er zijn ook verschillende soorten mountainbikes beschikbaar. Van kinderfietsen tot aan elektrische mountainbikes, voor elk type fietser een geschikte bike.

Bekijk Rockrider Mountainbikes

Populaire rockrider mountainbikes

De verschillende modellen mountainbikes zijn erg populair. Dit geldt zowel voor recreanten als voor fanatieke sporters. Sommige modellen zijn zelfs zo populair dat ze regelmatig zijn uitverkocht. Neem bijvoorbeeld de Rockrider 520. Een fantastische mountainbike die veel verkocht wordt en echt geschikt is van beginners tot ervaren mountainbikers. Een ander populair model is de Rockrider st100. Beide fietsen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en framematen.

Elektrische rockrider mountainbike

Een rockrider mountainbike kun je ook aanschaffen met elekrische ondersteuning. Er zijn verschillende elektrische mountainbikes van rockrider verkrijgbaar. Via deze link kun je alle elektrische varianten vinden van dit type fiets.

Prijzen en voorraden

De rockrider mountainbikes zijn exclusief verkrijgbaar bij Decathlon. Op onze website geven wij meerdere rockrider fietsen weer, maar deze worden niet door ons verkocht. Op deze website van Decathlon vind je de actuele voorraden en prijzen per fiets.

Bekijk Rockrider Mountainbikes

Showing 1–9 of 33 results