Btwin

B’Twin mountainbike

Zoek je een B’Twin mountainbike en weet je niet zo goed welke je moet kiezen? Er zijn namelijk verschillende B’Twin mountainbikes verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten. Naast mountainbikes heeft dit merk ook andere fietsen in het assortiment. Voorheen waren er B’Twin fietsen verkrijgbaar voor elke leeftijd. Tegenwoordig vind je van dit merk alleen nog maar fietsen voor kinderen. De andere producten zijn bij andere merken ondergebracht, zoals Elops en Rockrider.

BEKIJK ASSORTIMENT

B’twin Rockrider

b-twin mountainbike rockriderRockrider kun je zien als grote broer van B’twin. Rockrider maakt namelijk al jaren mountainbikes. Voorheen ook voor kinderen, maar sinds een aantal jaren worden de Rockrider mountainbikes voor kinderen verkocht onder het merk B’twin op de website en in de winkels van Decathlon. De rockrider b’twin kinderfietsen zijn verdeeld in leeftijdscategorieën, van 6-9 en 9-12 jaar. Binnen deze categorieën vind je verschillende type mountainbikes.

Btwin MTB

Een B’twin mountainbike is populair. Dit komt door de goede kwaliteit van alle fietsen en het prijskaartje wat eraan hangt. Alle B’twin bikes worden verkocht bij Decathlon. Decathlon is ook de enige winkel die dit merk mtb verkoopt. Net als Rockrider en andere merken is B’twin een huis merk van de sportgigant. Alle B’twin fietsen worden zelf ontwikkeld en uitgebreid getest door het team van Decathlon. Zo weet je zeker dat je een kwalitatieve mtb of ander type fiets koopt.

BEKIJK ASSORTIMENT

B’twin fiets

Naast mountainbikes zijn er ook verschillende andere fietsen verkrijgbaar van dit merk. Allemaal prachtige fietsen in verschillende formaten en kleuren. Het grootste deel van de B’twin fietsen zijn kinderfietsen. Verdeeld over aantal categorieën, zoals mountainbikes, stadsfietsen, hybride en kleine kinderfietsen. Ook zijn er een aantal B’twin vouwfietsen die voor iedereen geschikt zijn.

B’twin 24 inch

Hoewel de mountainbikes van B’twin op de website van Decathlon zijn ingedeeld per leeftijdscategorie heeft dit natuurlijk niks te maken met welke mtb jij het beste kunt kiezen. Een leeftijdscategorie geeft alleen aan welke framemaat hier het beste bij past. Zo is een B’twin 24 inch mountainbike vaak het beste geschikt voor kinderen van 9 t/m 12 jaar. Dit heeft te maken met de lengte van een kind in deze leeftijdscategorie. Wanneer je liever een slag grotere fiets wilt kopen voor iemand van bijvoorbeeld 12 jaar kun je ook prima kijken naar een Rockrider mountainbike met een framemaat van 26 of 27 inch.

BEKIJK ASSORTIMENT

Vouwfietsen

Naast de mountainbikes en kinderfietsen vind je binnen het assortiment van B’Twin ook vouwfietsen. Mooie modellen die je eenvoudig kunt meenemen. Er zijn een klein aantal B’twin vouwfietsen binnen het assortiment te vinden. Eenvoudige vouwfietsen en zelfs een elektrische vouwfiets. De elektrische variant, de tilt 500 e, kun je in drie delen opvouwen en heeft trapondersteuning  tot 35km. De B’twin tilt 500 is een prachtige fiets en wordt veel gebruikt voor woon- werkverkeer.

B’twin accessoires

Naast geweldige fietsen en mountainbikes heeft B’Twin ook diverse accessoires in zijn assortiment. Zo vind je er producten voor je fiets, zoals spartborden, pakjesdragers en fietsbanden. Handig wanneer je iets aan je B’Twin fiets wilt veranderen en repareren. Ook kun je er terecht voor ponchos en fietshelmen bijvoorbeeld. Een compleet assortiment voor diverse doeleinden vind je binnen B’Twin.

Wat is een B’Twin fiets?
B’Twin is een huismerk van Decathlon, net als vele andere merken. De B’twin fietsen vind je dan ook uitsluitend binnen het assortiment van Decathlon. De prijs/kwaliteit verhouding is uitermate goed van B’twin. Er zijn verschillende soorten fietsen beschikbaar, zoals kinderfietsen, vouwfietsen en mountainbikes. Naast fietsen biedt B’twin onder andere ook accessoires en sportkleding aan.

Waar kan ik een B’Twin fiets kopen?
Doordat B’twin een huismerk is van Decathlon kun je ook uitsluitend op Decathlon.nl of in een van de winkels van Decathlon een B’twin mountainbike of fiets kopen. Online is het mogelijk om 24/7 een fiets te bestellen. In de winkels kun je verschillende modellen uitproberen.

Resultaat 1–16 van de 49 resultaten wordt getoond