HomeLifestyleTheragun opladen en oplaadtijd: alles wat je moet weten

Theragun opladen en oplaadtijd: alles wat je moet weten

Wanneer je een Theragun aanschaft, is het belangrijk om te weten hoe je deze moet opladen en hoe lang het duurt voordat deze volledig is opgeladen. De Theragun is een populair massageapparaat dat wordt gebruikt voor het verminderen van spierpijn en het verbeteren van de bloedcirculatie. Het apparaat wordt geleverd met een oplader, waarmee je de batterij kunt opladen.

Het opladen van de Theragun is een eenvoudig proces. Je sluit de oplader aan op het apparaat en steekt de stekker in het stopcontact. De Theragun heeft een interne lithium-ionbatterij die binnen een bepaalde tijd volledig is opgeladen. Het is belangrijk om de Theragun niet te lang aan de oplader te laten, omdat dit de levensduur van de batterij kan verkorten.

De oplaadtijd van de Theragun is afhankelijk van het model dat je hebt gekocht. Over het algemeen duurt het ongeveer 80 tot 125 minuten om de Theragun volledig op te laden. De gebruikstijd van de Theragun is afhankelijk van de intensiteit van het gebruik. Als je de Theragun op de hoogste stand gebruikt, gaat de batterij minder lang mee dan wanneer je deze op een lagere stand gebruikt.

Belangrijkste punten

 • Het opladen van de Theragun is een eenvoudig proces dat je kunt doen door de oplader aan te sluiten op het apparaat en deze in het stopcontact te steken.
 • De oplaadtijd van de Theragun varieert tussen de 80 en 125 minuten, afhankelijk van het model dat je hebt gekocht.
 • De gebruikstijd van de Theragun is afhankelijk van de intensiteit van het gebruik en kan variëren van 150 minuten tot enkele uren.

Het opladen van de Theragun

Als je een Theragun hebt, is het belangrijk om te weten hoe je deze moet opladen om ervoor te zorgen dat deze altijd klaar is voor gebruik. Hier zijn enkele stappen die je kunt volgen om je Theragun op te laden en aanbevolen opladers die je kunt gebruiken.

Stappen voor het opladen

 1. Sluit de oplader aan op een stopcontact. Zorg ervoor dat de stekker goed is aangesloten.
 2. Sluit de oplader aan op de Theragun. De oplader moet stevig vastklikken.
 3. Laat de Theragun opladen totdat deze volledig is opgeladen. Dit duurt ongeveer 80-125 minuten, afhankelijk van het type Theragun en de oplader die je gebruikt.
 4. Haal de Theragun van de oplader en berg deze op.

Aanbevolen opladers

Er zijn verschillende opladers die je kunt gebruiken om je Theragun op te laden. Hier zijn enkele aanbevolen opties:

 1. Theragun Prime Charging Stand: Dit is een handige oplaadstandaard waarmee je je Theragun Prime snel kunt opladen. De oplader is gemakkelijk in gebruik en de Theragun kan er zo in worden gezet. Binnen 80 minuten is de Theragun opgeladen.
 2. Theragun Pro Charger: Dit is een oplader die het mogelijk maakt om de externe lithium-ion batterij van de Pro gemakkelijk op te laden. Met deze oplader duurt een volledige lading slechts 75 minuten.
 3. Theragun Pro Wireless Charging Stand: Met deze draadloze oplader kun je jouw Theragun Pro opladen met slechts één actie. Schuif het massage apparaat in de Theragun Pro Wireless Charging Stand zonder gedoe met kabels of stekkers. En omdat de Pro ook in de oplader kan blijven staan als hij volledig opgeladen is, dient hij tegelijkertijd als handige houder.
 4. Theragun Universal Charging Pad: Gebruik deze oplaadpad om jouw Theragun handmassage apparaat draadloos op te laden. Leg jouw Theragun Pro, Elite of Wave Roller plat op de Charging Pad. De led lamp laat weten of het apparaat goed is verbonden, waarna hij begint met opladen. Binnen 100 tot 125 minuten is jouw apparaat weer helemaal vol en klaar om te gebruiken.

Houd er rekening mee dat het gebruik van een niet-geautoriseerde oplader de garantie van je Theragun kan verstoren en de levensduur van de batterij kan verkorten. Gebruik daarom altijd een aanbevolen oplader om ervoor te zorgen dat je Theragun altijd in topconditie blijft.

Oplaadtijd en gebruikstijd Theragun PRO of G4 Elite

Wanneer je een Theragun PRO of G4 Elite hebt, is het belangrijk om te weten hoe lang het duurt om deze op te laden en hoe lang je het apparaat kunt gebruiken voordat het weer moet worden opgeladen. Hieronder vind je informatie over de gemiddelde oplaadtijd en maximale gebruikstijd per lading.

Gemiddelde oplaadtijd

Het opladen van je Theragun PRO of G4 Elite duurt gemiddeld ongeveer 75 minuten. Dit kan echter variëren afhankelijk van de gebruikte stroombron. De oplaadtijd kan langer zijn als je de Theragun oplaadt via een standaard stopcontact in plaats van via een snellader. Het is aan te raden om de Theragun op te laden met behulp van de meegeleverde oplader om de beste oplaadtijd te krijgen.

Maximale gebruikstijd per lading

De maximale gebruikstijd van de Theragun PRO en G4 Elite is ongeveer 120 minuten per lading. Dit betekent dat je het apparaat tot twee uur lang kunt gebruiken voordat het weer moet worden opgeladen. Het is belangrijk om op te merken dat de maximale gebruikstijd per lading kan variëren afhankelijk van de gebruikte instellingen en het type massage dat je uitvoert.

Om de maximale gebruikstijd per lading te verlengen, kun je de Theragun op de laagste instellingen gebruiken en alleen de gebieden masseren die extra aandacht nodig hebben. Het is ook belangrijk om de Theragun na gebruik uit te schakelen om te voorkomen dat de batterij leegloopt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ads
spot_img
Meer
Nieuw

Meer