Decathlon squat rack

Ben je aan het trainen voor de perfecte been- en bilspieren? Dan mogen squats zeker niet in je wekelijkse sportroutines ontbreken. In de sportschool maak je vaak gebruik van een professioneel squatrek, maar wist je dat je deze ook bij de Decathlon kan vinden? Het Decathlon squat rack is een zeer veelzijdig instrument dat je helpt om alle spiergroepen te trainen. Door de losse gewichtsschijven kan je eenvoudig trainen op je eigen niveau. Squatrek Decathlon is verkrijgbaar in diverse typen en uitvoeringen, waardoor voor iedere sporter het perfecte squatrek te vinden is! Denk bijvoorbeeld aan de Domyos Squat of het Decatlon squat Rack.

Domyos Squat

Decathlon squat rack DomyosDe Domyos squat apparatuur is misschien wel het meeste bekende merk van Decathlon. Het Domyos squat apparatuur staat bekend om de perfecte prijs- en kwaliteitverhouding. Met behulp van dit squatrek kan je meerdere oefeningen uitvoering. Uiteraard de beenoefeningen, zoals squats en lunches, maar je kan het rek ook eenvoudig gebruiken voor bijvoorbeeld pull-ups. Doordat je kan trainen met je eigen lichaamsgewicht of kan trainen met verschillende gewichten, kan je de training zo zwaar maken als je zelf wilt. De Domyos squat apparatuur is stevig, zeer compact en met de antikantelhaakjes train je ook nog eens heel veilig. Dit squatrek Decathlon is dan ook een absolute aanrader.

Decathlon squat rack

Het Decathlon squat rack is een echter topper op fitnessgebied. Dit zeer stabiele rek is voorzien van alle gemakken en doordat de stangen instelbaar zijn, kan je met iedere lengte perfect trainen. Het Decathlon squat rack is zeer veelzijdig doordat alle stangen aan te passen zijn aan de oefeningen maar ook omdat je zowel met eigen lichaamsgewicht als met externe gewichten kan trainen. Dit Decathlon squat rack is dan ook zeer stabiel, zeer veelzijdig en enorm stevig. Het rek is getest met gewichten tot 200 kilo zonder dat de stabiliteit verloren ging. Het Decathlon squat rack is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en voor zowel jong als oud. Voor iedereen is namelijk een geschikt trainingsschema te vinden dat volledig met het squat rack uitgevoerd kan worden.

Squatrek decathlon

Ben je dus op zoek naar het perfecte squatrek? Kijk dan zeker bij squatrek Decathlon. Het Decathlon squat rack is zeer veelzijdig en een zeer goede keuze wanneer je veelzijdig wilt trainen. Wil je wat minder mogelijkheden maar toch veilige apparatuur? Kies dan voor het Domyos rek. Met dit rek kan je perfect trainen en heb je tal van mogelijkheden, alleen de veelzijdigheid is net wat minder. Squatrek Decathlon biedt je echter zeel veel keuze, dus loop zeker eens bij de Decathlon binnen wanneer je op zoek bent naar een squatrek met een goede prijs- kwaliteit verhouding. Stevigheid en veiligheid is bij alle modellen gegarandeerd. Door de ruime keuze vind je altijd een squat rek dat goed bij jou en jouw wensen past. En of je nu een vrouw of een man bent, groot of klein, bij Decathlon kan je rekenen op het beste advies zodat je nooit spijt krijgt van je aangekochte squat rek.